Skip to main content
Animatie & Performance

Unieke animatie voor je event.

Hoge Bi animatie

Van acrobatische stunts tot komische capriolen, onze animaties op Hoge Bi fietsen zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor alle toeschouwers. Of je nu jong of oud bent, je zal worden meegesleept door de opwinding en het enthousiasme die deze unieke vorm van entertainment met zich meebrengt.

Dus kom en geniet van het spektakel terwijl we het publiek betoveren en verrassen met onze levendige animaties op Hoge Bi fietsen. Het wordt een evenement om nooit te vergeten!

Combi fiets animatie

Stap in de wereld van een unieke en levendige animatie met onze verbazingwekkende combi fiets! Dit ingenieuze voertuig, in tweeën gezaagd en samengevoegd tot een unieke eenheid, combineert het beste van twee werelden: het voorwiel van een fiets en het achterwiel van een eenwieler.

Onze  animator berijdt deze combi fiets en manoeuvreert behendig tussen het publiek door. Met vloeiende bewegingen en speelse interactie betrekt hij de toeschouwers bij zijn levendige optreden.

Of het nu gaat om grappige moves, kunstzinnige acrobatiek of interactieve spelletjes, onze animator weet precies hoe hij het publiek moeten vermaken en betoveren. Jong en oud zullen gegarandeerd worden meegezogen in de opwinding van deze unieke vorm van entertainment.

Photobooth

Stap terug in de tijd naar de betoverende periode van La Belle Epoque met onze unieke fotobooth ervaring! Wij zorgen ervoor dat je naar huis gaat met meer dan alleen een herinnering in je hoofd….. je gaat naar huis met een prachtige foto in La Belle Epoque stijl.

Onze fotobooth is niet zomaar een foto-cabine; het is een magische reis naar het verleden.  De prachtige achtergrond voert je terug naar de weelderige setting van die glorieuze periode. Word vereeuwigd als een aristocraat uit die tijd, met een authentieke Hoge Bi fiets, in de hand. Bi happy en smile.

Media

De Hoge Bi fiets, met zijn imposante voorwiel en charmante uitstraling, voegt een uniek element toe aan elke animatiefilm.

Of het nu gaat om een avontuurlijk verhaal uit het verleden of een fantasierijke reis door de tijd, de Hoge Bi fiets brengt een onmiskenbare charme en elegantie naar elke scène. Met zijn gracieuze silhouet en historische betekenis biedt het een unieke kans om een opvallend en memorabel moment vast te leggen.